Диагностика и ремонт на автоматични
и механични трансмисии

+359 898 474 409   +359 879 474 092

"Вива Ауто Сервиз" ЕООД - Бургас

8000 Бургас

ул. Индустриална 33,
ТЦ Енигма (Сградата на Бившата Родопа)

GSM: +359 898 474 409
GSM: +359 879 474 092

e-mail: viva.auto.service@gmail.com

web:    www.vivaautoservice.com